Acts

AIR

G, oftewel Gerard Olthaar, gaat de uitdaging aan om lucht te pakken, vast te houden, te omhelzen en weer los te laten. Uiteindelijk is iedereen weer opgelucht.

Duur: 3 x 20 min.
Binnen en buiten
Speelvlak: 8m breed, 6m diep en 6,5 m hoog

Rotterdam 6 mei 2016. Persfoto Gerard O. act; Air Foto Ries van Wendel de Joode

POËZIE

G presenteert op onorthodoxe wijze een gedicht van Cees Buddingh . In 14 woorden, 4 leestekens en 18 onderbroeken bent u een ongekend stuk poëzie rijker.

Duur: 10 x 5 min.
Binnen en buiten
Mobiel

poezie

ANSICHTKAARTENMOLEN

G kruipt in een klassieke ansichtkaartmolen en kan zo het publiek voorzien van ansichtkaarten, folders of programmaboekjes van festivals. Hij komt op eigen gelegenheid naar u toe om u de broodnodige info te geven.

Duur: 2 x 45 min.
Binnen en buiten
Mobiel

ansicht

G DE SINGER-SONGWRITER

G zingt zijn eigen gesongwrite songs. Wie had dat gedacht? Hij zelf ook niet, maar na het voorprogramma van Roosbeef, Kalf Toer 2015, denkt hij er heel anders over. Getuige zijn oerritmes, begeleid door de verpakking van een akoestische gitaar, dit ondersteund door zijn bijzondere klanken en u heeft G de Singer- Songwriter.

Duur: 2 x 20 min.
Binnen en buiten

g-de-ss

DOOD

G speelt een niet vegetarisch komisch drama over een persoon, die na zijn teraardebestelling nog één keer terugkijkt op zijn absurde bestaan. Met o.a. een zingende makreel, contactlenzen-modeshow, kippen-dressuurnummer, bokswedstrijd en een afscheidsdans in een bodypack.

Duur: 2 x 25 min.
Binnen

doodja

PIRANHA’S

G is hier op zoek naar zijn onontdekte eeneiige tweelingbroer. Na veel omzwervingen heeft hij hem uiteindelijk gevonden in de binnenrivieren van Paraguay. Met G’s mooiste en dierbaarste kado ooit. Heeft hij de aanval van de gevaarlijkste dieren onder water overleefd of niet? Kom, zie en maak van dichtbij mee. Dit intense en spannende avontuur, ook voor de allergrootsten.

Duur: 2 x 25 min.
Binnen en buiten

GÉ VAN G – REIZEN

G heeft beslag weten te leggen op de onrendabele reizen van D-reizen en u kunt uw voordeel hiermee doen. Gé verzorgt uw reis van start tot finish, hoe ver of dichtbij dan ook. Met allerlei vertier, zodat verveling onderweg geen enkele kans krijgt. U wordt thuis gebracht.

g-reizen