Fa. Ol & Gé

welkom

Deze firma bestaat uit Olga Huizinga en Gerard Olthaar en zijn te inviteren voor wat voor gelegenheid dan ook. Bekend o.a. van 10 lezersfeesten, Rotterdam Festivals, Hotel New York, Villa Augustus, Cameretten Festival, Lowlands, veel bedrijfsfeesten en congressen.
Zij maken van elke bijeenkomst iets speciaals. Ten eerste door hun niet te missen aanwezigheid en ten tweede door de samensmelting van de gasten. Fa. Ol & Gé heeft voor u de volgende acts:

DE VOORDEUR

U wordt hartelijk ontvangen door Ol en Gé bij een mobiele voordeur. Verrassend en tegelijkertijd heel vertrouwd. Of ze u al jaren kennen en u voelt zich als 1 grote familie.

Duur: 90 min.
Binnen en buiten
Mobiel

voordeur

PASFOTOHOKJE

Het aloude pasfotohokje doet zijn herintrede. U kunt met al uw vrienden en familie op 1 foto, maar een persoonlijk document behoort ook tot de mogelijkheden.. Binnen een recordtijd wordt u foto ontwikkeld, terwijl u nog bij zit te komen van de flits.

Duur: 2 x 90 min.
Afm 2 x 2 x 2m.
Binnen en buiten

LEESPLANKJE

Maak u eigen woorden, dialect of niet, op een klassieke leesplank m.b.v chocoladeletters.
Goed voor uw taal, geheugen en intellect. U staat versteld van u eigen woordenschat en creativiteit.

Duur: 2 x 90 min.
Afm. 3 x 3 m.
Binnen en buiten

leesplank

PRESENTATIE EN PARTYSERVICE

Ook zijn Ol en Gé in te huren als presentatoren voor wat voor bijeenkomst dan ook. Dit kan ook in combi met hun partyservice. Denk hierbij aan een welkomsact, planten wateren, strijkservice , de kruimelzuiger, richtingaanwijzers, vuurwerk en wat al niet meer. Ook op maat gemaakte acts behoren tot de mogelijkheden.