KABELHASPEL

Een haspel is een apparaat waarmee een kabel gemakkelijk opgerold kan worden. Op deze wijze raken snoeren niet in de war. Getuige de heren van VG Produkties, die stoethaspelen met een kabelhaspel en ze haspelen wat af. Ze raken van alles kwijt, maar nooit de draad…

Spelers: Vince van Leth (www.vermakelaar.nl) & Gerard Olthaar

Duur: 2 x 60 min.
Binnen en buiten
Mobiel

BUS STOP

Waar dan ook kan men de bus nemen. Op straat, in een park, op een plein, op het terras, in de vijver, op het strand, in de boot en zelfs in het toilet. Het is soms even wachten, maar dan heb je ook wat.

Duur: 2 x 60 min.
Binnen en buiten
Mobiel

MANEKI NEKO

Duur: 3 x 30 min.
Binnen en buiten
Mobiel

DELIVEROOK

Warm aanbevolen!

Duur: 3 x 30 min.
Binnen en buiten
Mobiel

 

KLAAROVER

Veiligheid voor alles. In het dagelijks verkeer, op een festival of welke gelegenheid dan ook. Bovendien bent u nog eerder op uw plaats van bestemming en met al uw ledematen er nog aan.

Duur: 3 x 30 min.
Binnen en buiten
Mobiel

 

LOLLIPOP

Safety before everything else! In daily traffic, at a festival or upon any occasion whatsoever. Beyond that, you’ll reach your destination earlier than expected, with all your limbs still attached to your body.

Duration: 3 x 30 min.
Indoors and outdoors
Mobile act

 

ANSICHTKAARTENMOLEN

G kruipt in een klassieke ansichtkaartmolen en kan zo het publiek voorzien van ansichtkaarten, folders of programmaboekjes van festivals. Hij komt op eigen gelegenheid naar u toe om u de broodnodige info te geven.

Duur: 2 x 45 min.
Binnen en buiten
Mobiel

HANG UP

Kookpunt van acrobatie en jonglerie samen in 1 act door een kledinghanger op je hoofd te plaatsen en deze door te bouwen tot je steunzolen. Tot je helemaal onder de kledinghangers zit. Dit is nou typisch Hang Up.

Duur: 10 x 5 min.
Binnen en buiten
Mobiel

POËZIE

G presenteert op onorthodoxe wijze een gedicht van Cees Buddingh . In 14 woorden, 4 leestekens en 18 onderbroeken bent u een ongekend stuk poëzie rijker.

Duur: 10 x 5 min.
Binnen en buiten
Mobiel

poezie

 

G DE SINGER-SONGWRITER

G zingt zijn eigen gesongwrite songs. Wie had dat gedacht? Hij zelf ook niet, maar na het voorprogramma van Roosbeef, Kalf Toer 2015, denkt hij er heel anders over. Getuige zijn oerritmes, begeleid door de verpakking van een akoestische gitaar, dit ondersteund door zijn bijzondere klanken en u heeft G de Singer- Songwriter.

Duur: 2 x 20 min.
Binnen en buiten

g-de-ss

 

DOOD

G speelt een niet vegetarisch komisch drama over een persoon, die na zijn teraardebestelling nog één keer terugkijkt op zijn absurde bestaan. Met o.a. een zingende makreel, contactlenzen-modeshow, kippen-dressuurnummer, bokswedstrijd en een afscheidsdans in een bodypack.

Duur: 2 x 25 min.
Binnen

doodja

 

PIRANHA’S

G is hier op zoek naar zijn onontdekte eeneiige tweelingbroer. Na veel omzwervingen heeft hij hem uiteindelijk gevonden in de binnenrivieren van Paraguay. Met G’s mooiste en dierbaarste kado ooit. Heeft hij de aanval van de gevaarlijkste dieren onder water overleefd of niet? Kom, zie en maak van dichtbij mee. Dit intense en spannende avontuur, ook voor de allergrootsten.

Duur: 2 x 25 min.
Binnen en buiten

 

DE VOORDEUR

U wordt hartelijk ontvangen bij een mobiele voordeur. Verrassend en tegelijkertijd heel vertrouwd. Of ze u al jaren kennen en u voelt zich als 1 grote familie.

Duur: 90 min.
Binnen en buiten
Mobiel

 

PASFOTOHOKJE

Het aloude pasfotohokje doet zijn herintrede. U kunt met al uw vrienden en familie op 1 foto, maar een persoonlijk document behoort ook tot de mogelijkheden.. Binnen een recordtijd wordt u foto ontwikkeld, terwijl u nog bij zit te komen van de flits.

Duur: 2 x 90 min.
Afm 2 x 2 x 2m.
Binnen en buiten